Bejelentkezés fotózásra, fotózási csomag választása, tervezés, előkészületek

A https://fotoextra.hu/galeria/ menüpont alatt tekintsd meg korábban készített fotóimat, majd a https://fotoextra.hu/csomagajánlatok/ menüpont alatt tájékozódj a fotózás időtartamáról és árairól. Fotózásra többféleképpen is bejelentkezhetsz a +36 70/ 628 4396-os telefonszámon és/vagy  a https://fotoextra.hu/jelentkezes/ menüpont alatt a „Válassz csomagot” legördülő menüsoron keresztül is. Utóbbi esetben egy automatikus e-mailt kapok a bejelentkezésedről, melyre hamarosan válaszolok. A telefonos egyeztetés alatt elmondhatod kéréseidet, hogy milyen jellegű fotózást szeretnél, milyen alkalomból kéred, hányan jöttök a fotózásra, milyen háttereket szeretnél választani. Honlapom fotói alapján eldöntheted, hogy mely 2 db háttér tetszik Neked leginkább, így a kiválasztottakat előkészítem a fotózás időpontjára. Fotózásaim a Veszprém Radnóti tér 2-ben lévő FotóExtra Stúdiómban vagy tetszőleges szabadtéri helyszíneken történnek. Kérésedre otthonodban is készítek fotókat.

Ajándékutalvány rendelése

Ajándékutalványainkról a https://fotoextra.hu/ajandekutalvanyok/ oldalamon tudsz tájékozódni, majd a lap alján található „Válassz csomagot” legördülő menünél tudod megrendelni a Neked legjobban tetsző utalványt. Rendelésedről egy automatikus e-mailt kapok, melyre hamarosan válaszolok. Az Ajándékutalványokat névre szólóan készítem el. Kérlek írjad meg az ajándékozott/ak/ nevét / pl Bakonyi Zsolt és cs. részére vagy pl. Csaba, Kitti és Luca részére/. Az utalványt személyesen vagy postázva is kézhez kaphatod. A számlát e-mailben küldöm vagy nyomtatva adom át. Választásod szerint a számla kiegyenlítése történhet utalással vagy készpénzfizetéssel.

Öltözék, smink, frizura

Sokan kérdezitek, hogy mit vegyetek fel a fotózásra. Javasolni szoktam, hogy hozzatok magatokkal 3-4 öltözetet, melyek között lehet elegánsabb vagy lazább ruha is. Gardróbunkban hölgyek részére csinos egész ruhákat, szoknyákat, kismamáknak tüll ruhákat, kislányoknak /6 hónapos kortól 14 éves korig/ pedig gyönyörű tüll szoknyákat tudunk biztosítani a fotózásra. Az a tapasztalatom, hogy mindenki ragaszkodik a fodrászához és a sminkeséhez. Amennyiben nem sikerül velük időpontot egyeztetnetek ügyes szakembereinket tudjuk javasolni számotokra. A sminket mindig erősebbre kérjétek, mint a megszokott tónus, mert a fotókon a színek kicsit mindig halványabbnak látszanak.

Fotók kiválasztása, utómunka, képek átadása

FotóExtra stúdiónkban közvetlenül a fotózás után kiválaszthatod a Neked legjobban tetsző képeket, mely folyamat általában 10 percet vesz igénybe. A kiválasztott fotók szerkesztésre és retusálásra kerülnek. Nyers képeket nem adok át. Az így elkészített digitális fotókat 1-2 héten belül webes és nagy méretekben /300 dpi kb. 30x40cm-es méret/ küldöm át az e-mail címedre. Bármely retusált fotóról kérhetsz papírképeket a csomagáron felül. Árak: 9x13cm 100Ft/db, 10x15cm 100Ft/db, 13x18cm 300Ft/db, 15x21cm 500Ft/db, 21x30cm 900Ft/db, 30x45cm 2200Ft/db.
Fotóidról egy vakrámára feszített vászonkép szeretteid számára különleges ajándék lehet! Árak: 20x30cm 9.000Ft, 30x40cm 12.000Ft, 60x80cm 20.000Ft

Fotózás – Gyermek, Családi, Portré, Páros fotózás

Érdemes évente legalább egyszer professzionális fotókat készíttetni a családodról megörökítve a pillanatokat. A fotózás – a választott fotózási csomagtól függően – általában 30-60 percig tart. Ezen idő alatt kb. 50-100 db nyers kép készül el. Ha még nincs komolyabb tapasztalatod a fotózás/modellkedés terén, ne aggódj, mert segítek a pózolásban. Elmondom vagy bemutatom hogyan állj, ülj a kamera előtt. Van akinél ez könnyebben megy, nem is kell nagyon instruálni, de ha látom, hogy segítenem kell, megtaláljuk azokat a pózokat, amelyek a legelőnyösebbek számodra. Fő, hogy ellazulj és érezd jól magad, mert a természetes lazaság és mosoly visszaköszön a fotókon! Gyerekeknél a könnyed hatású lifestyle stílusú képek a legideálisabbak. Minden esetben segítek a ruhaválasztásban, javaslatokat adok, hogyan tudjuk a legideálisabban összehangolni a ruhák, kiegészítők, hátterek színeit. Családi fotózásnál kisállatot is hozhattok!

Lifestyle fotózás

Általában márciustól októberig készítek Lifestyle jellegű fotókat, de télen hóesésben is gyönyörű képek készülhetnek Rólatok. Nagyon szeretem a meleg barnás-okkeres-pirosas színekben pompázó természeti környezetben készített egyéni vagy családi fotókat, melyek a vidámságról, szeretetről és az összetartozásról szólnak. Természetes hangulatú, mosolygós pillanatképek készülhetnek sétálgatás közben is.

Fine Art fotózás

Egy galériában lévő reneszánsz vagy barokk portréfestmény előtt állva eszedbe jutott már, hogy milyen érzés lenne, ha a falon függő kép Rólad készült volna? Stúdiónkban különleges hatású fotó alapú festményszerű digitális képek készülhetnek Rólad Fine Art /szépművészeti/ stílusban, melyről a retusálás után vászonképet is kérhetsz. A fotók készítésénél nem megszokott megvilágítást alkalmazok, majd a képek hosszabb – 5-6 órán át tartó – grafikai átdolgozásával hozom létre azok különleges hatásait. A fotózásnál a kellékeken és művészi háttereken túl legfőképpen a modell arcán, tekintetén, mozdulatain van a hangsúly. A Fine Art fotóknál jobban érzékelhető, hogy utómunkában olyan különleges extra megoldásokat alkalmazok, melyek egyedivé, már-már műalkotássá teszik a képeket Rólad.

Üzleti fotózás

Aktuálisabb, minőségibb portréfotót szeretnél feltenni önéletrajzodba, internetes profilképként vagy vállalkozásod ismertetéséhez? Keress meg és igényes megjelenésű portréfotót készítek Rólad. Üzleti fotóknál elegánsabb ruhákban, zakókban komolyabb stílusú hivatalosabb felvételek készülnek el, de kérésedre lazább képeket is készíthetünk. Vállalkozásod munkafolyamatait szintén minőségi fotókon mutatjuk be, hogy internetes felületeiden és nyomtatott reklámanyagaidban  megjelenő  fotók kiválóak legyenek, profizmusodat sugallják, melyek elsődleges célja, hogy sikeresebbé tehesd vállalkozásodat.

Beauty Extra /+smink/és Boudoir fotózás

Professzionális egyedi képeken szeretnéd megmutatni magadnak vagy másoknak, hogy mi igazán különleges és szép Benned? Profi megvilágítással, extra kiegészítőkkel igazán érdekes stúdiófotók készülnek Rólad, ahol a Beauty fotók magazinfotó jellegűek, a Boudoir fotók pedig visszafogottabb vagy szexibb ruhadarabokban, fehérneműkben hangsúlyozzák a képeken nőiességedet.
Beauty Extra /smink/ stúdiófotózásnál sminkesünk a fotózás előtt elkészíti sminkedet, mely szolgáltatás a csomagár részét képezi. Boudoir fotózásnál pedig egyeztetés után kérheted sminkesünket. Javaslom, hogy a Boudoir fotózásra hozz magaddal lengébb ruhákat, csipkés vagy selyem köntösöket, bodykat és fehérneműket, illetve akár több nagyobb inget, bő pulóvert is.

Újszülött és Babafotózás

Újszülött fotózásra az első két hét a legalkalmasabb /kicsit jobb a második hét/, amikor a babáddal már összeszoktatok és el kezdett kialakulni a napi rutinotok. Ekkor már tudni fogod, hogy várhatóan mikor fog a kis csöppség pihenni; persze nem kell feltétlenül alvós képeket készítenünk. Javaslom, hogy újszülött fotózásra már gyermeked megszületése előtt 2 hónappal foglald le a várható fotózási időpontot. Otthonodban is készülhetnek a képek vagy stúdióban is, ahol kellékekkel várlak Benneteket. Ha bármi közbejön a fotózás előtt, természetesen kérésedre van lehetőség a foglalási időpont módosítására. Ebben az időszakban hihetetlen gyorsan változnak a kis csöppségek. Ne hagyd elveszni és örökíttesd meg a szebbnél szebb pillanatokat évről évre!

Kismama fotózás

Az egyik legcsodálatosabb időszak a nők életében a babavárás ideje. Fotózásra a 28. hét után érdemes jönnöd /bejelentkezned már a 4-5. hónapban célszerű/, hogy egészen gömbölyű pocakkal készüljenek a fotók Rólad és születendő gyermekedről. Képzeld el milyen csodás érzés lesz majd később gyermekeddel együtt nézegetni azokat a fotókat, mikor még a pocakodban növekedett. Saját ruháidon felül tüll és csipke kismamaruháink közül választhatsz gardróbunkból, hogy igazán változatos fotók készülhessenek Rólad!

Jegyes fotózás, Kreatív fotózás, Esküvői fotózás

Szeretnétek, ha a jegyesség együtt töltött önfeledt boldog időszakának pillanatai megörökítésre kerülnének? Jelentkezzetek be hozzám egy kb 1-1,5 órás fotózásra, melynek helyszínét elképzeléseitek alapján választjuk ki. Az esküvő előtti kreatív fotózás már a nagy esemény előtt egy kis főpróba.
Az egyik legfantasztikusabb életesemény, mikor kimondjátok egymásnak a boldogító igen-t. Ezt a különleges napot a készülődéstől a polgári és templomi esküvőn  keresztül a tortavágásig megörökítem számotokra. A személyes találkozó kapcsán megismerem elképzeléseiteket és egyeztetjük egyedi igényeiteket.

Rendezvényfotózás

Nagyobb üzleti rendezvényeken, gálákon, díjátadókon, céges partikon vagy kisebb családi összejöveteleken, születésnapokon, évfordulókon a legfontosabb és legszebb pillanatokról készülnek képek. Javaslom, hogy az esemény előtt legalább 3-4 hónappal korábban foglalj időpontot a fotózásra!

Ingatlanod fotózása, vállalkozásod bemutatása

Eladásra kínált lakásodról, házadról, üzletedről, szalonodról  minőségi fotókat készítünk, melyekkel tetszetősebb színben mutathatod be ingatlanodat, bérleményedet. A fotózás előtt telefonon átbeszéljük ingatlanodat hogyan készítsd fel a fotózásra, milyen különleges kéréseid vannak, mire helyezzük a hangsúlyt a képek elkészítésekor.

Kutya és kisállatok fotózása

Általad tetszőlegesen választott helyszíneken szabadtéren vagy FotóExtra Stúdiónkban készítek kutyusodról /házi kedvencedről/ fotókat. Természetesen kutya-gazdi fotók is készülnek majd Rólatok!

Ha tetszettek a fotóim kövesd facebook és instagram oldalamat, hogy folyamatosan lásd a munkásságomat!
https://www.facebook.com/fotoextra.hu
https://www.instagram.com/fotoextra.hu